home zwangerschap babymassage massage voetreflex fysiotherapie zwangerschapsreflexologie

Hydrowave zwangerschapsmassage

Speciaal voor zwangeren is er een hydrowave energetische zwangerschapsmassage.

Tijdens je zwangerschap gaat alle aandacht uit naar het wonder dat in je buik groeit. Daarbij denk je soms te weinig aan jezelf. Het kan dan heel ontspannend zijn om je te laten masseren. Het is een zachte vloeiende massage.

Er verandert tijdens de zwangerschap veel in je lichaam en het is goed daar op een positieve manier aandacht aan te besteden. Je lichaam wordt zwaarder belast daarom is het belangrijk dat je eens helemaal tot rust komt. Er is aandacht voor delen van je lichaam die lijden onder je buik, die steeds dikker wordt, je schouders, rug en benen bijvoorbeeld. Je ligt op warm water matrasjes zodat je de hele massage op je rug kunt blijven liggen. Ook met bekkenklachten is dit geen probleem. Het voelt ontspannen en weldadig aan.

Een massage tijdens je zwangerschap is niet alleen een lekkere verwennerij. Als je goed voor je lichaam zorgt, komt dat je bevalling en kraamtijd ten goede en kun je straks in alle rust van je kindje genieten. Ook kan deze massage goed zijn om na de bevalling juist even tijd te hebben voor jezelf. Daarnaast kan het helpen om je lichaam sneller in balans te krijgen.

Ook voor niet zwangeren is deze techniek een aanrader.

Bel voor meer informatie of een folder met Irma Kuiper: 072-5742467